Слави Трифонов пожела на Петков и Василев да се „задавят с власт“

20:58, 03 юли 22 / Политика 25 1647 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт. Това написа  Слави Трифонов във Facebook. Поводът за думите е, че двамата лидери на „Продължаваме промяната“ не спирали да звънят на депутатите от неговата партия „Има такъв народ“. Същото сподели по-рано днес и председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов в ефира на БНТ.

Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от „Има такъв народ“. И като казвам на всички - имам предвид наистина на всички. И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев.

Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света. Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален. Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев, явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт“, написа лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Сутринта Тошко Йорданов също отбеляза, че обажданията от ПП продължават, като натискът сега е през приятели. „Кирил и Асен мислят за хората и за партията все едно са фирма и купувайки депутати, купуват акции. А то не е така в политическите партии“, изтъкна той.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 06:47, 04 юли 22

НИКОГА НА ВЛАСТ-герб-сдс дпс итн и копейкин.Тяхната цел е само една.Да влязнат в затвора.И то скоро ще им се збъдне.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама