„Заради здравословни проблеми“: Семерджиев не се яви в съда

11:27, 14 юли 22 25 2205 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Апелативният съд в София остави окончателно в ареста Георги Семерджиев, обвинен за катастрофата на 5 юли в столицата, при която загинаха две млади момичета.

Според съдиите има достатъчно доказателства, които обосновават предположение, че именно Семерджиев е причинил катастрофата.

Прокуратурата представи нови доказателства, а Семереджиев не се яви в съдебната зала. Постъпила е молба от обвиняемия, че не желае да присъства поради здравословни причини, предаде bTV.

Семерджиев ще получи още едно обвинение

До момента на Семерджиев са повдигнати общо 4 обвинения - за катастрофата и смъртта на двете жени, за шофиране след употреба на наркотици, за използване на фалшива шофьорска книжка и за притежание на наркотици.

Мъжът има зад гърба си над 50 нарушения и на два пъти му е отнета шофьорската книжка. Номерата на автомобила му са фалшиви, а в него бяха открити синя лампа и полицейска палка.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама