Големите кавички: „Името Бойко Борисов отваря врати“

11:08, 15 юли 22 / Големите кавички 25 2580 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Името Бойко Борисов отваря врати в момента, в който трябва да се решава някакъв важен проблем. Това обяви зам.-председателят на ГЕРБ Данаил Митов.

„Оказва се, че нашите съюзници не звънят на правителството, а на Борисов, за да реши проблема със Северна Македония. Опозицията в един момент се оказва по-важна за нашите съюзници и партньори, отколкото правителството, защото не им вярват“, добави той.

По думите му хората, които са се обаждали на Борисов, за да реши сложния проблем със Северна Македония са всички европейски лидери, „които са ангажираха с проблема Северна Македония – на Франция, на Европейската комисия“.

Митов обаче не отговори на конкретен въпрос, дали френският президент Еманюел Макрон се е обаждал на Бойко Борисов, нито посочи имена на други лидери, които са разговаряли с лидера на ГЕРБ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 12:52, 15 юли 22

Бойко си е бойко това всеки го знае но ти си един подлезурко

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама