Големите кавички: „Единственият еднорог по времето на ГЕРБ е „Капитан Андреево“

13:42, 18 юли 22 / Големите кавички 25 3016 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Единственият еднорог* по времето на ГЕРБ е „Капитан Андреево“. Това заяви политическият пиар специалист и част от сдружение „Ние идваме“ Арман Бабикян във връзка с актуалната политическа обстановка.

*За „еднорог“ се счита частна компания, която не е направила своето първично публично предлагане на регулиран пазар, създала нов продукт (най-често технологичен, финансов или такъв получен в комбинация от двете), но вече е оценена на 1 млрд. долара.

Припомняме, че според управляващите до падането на правителсвото се стигна заради връщането на държавния контрол на ГКПП „Капитан Андреево“. По изчисления на премиера в оставка Кирил за последните 10 години държавата е загубила поне четвърт милион заради частни интереси. Данни за злоупотребите на граничния пункт вече са дадени на антимафиотите в МВР.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама