Големите кавички: „Някои предпочитат да се къпят споделено, но да не доближават „Газпром“

15:30, 04 авг 22 / Големите кавички 25 2722 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

За част от колегите е ерес да преговаряме с „Газпром“. Това обяви лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева по въпроса с енергийните доставки.

„Не бих натрапвала мнението си, защото виждам, че се преекспонира темата. Какво значи да седнем с „Газпром“ да преговаряме? За част от колегите в политиката това е ерес и те предпочитат да се къпят споделено или да не се къпят, да стоят на студено, но да не доближават „Газпром“. Аз смятам, че въпросът с доставките на газ трябва да бъде решен по-практично. Диверсификацията да се извърши до края на годината. Беше много глупаво да се изхвърляме, по-големи католици от папата, след като цяла Европа прие начина на плащане, който леко доизмени „Газпром“. Търсенето на алтернативни източници и съобразяването с количествата, които ще минават през Гърция, ще ни помогне да решим въпроса за година, година и половина две“, каза още Дончева.

„Ние не можем за пореден път да се качим на Виенското колело, като на панаир, не мислите ли, че някой нормален човек може да го издържи“. Така коментира тя поредното ходене на избори.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 20:41, 04 авг 22

Тази бухча

2 Анонимен 15:00, 05 авг 22

Умна, знаеща и можеща

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама