Хванаха пияна полицайка след скандал на къмпинг до Созопол

12:24, 14 авг 22 25 3213 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Полицаи спряха своя колежка във видимо нетрезво състояние след скандал на къмпинг „Златна рибка” до Созопол, съобщават от МВР. Младата жена е служител на ОДМВР - Стара Загора. След случилото се срещу нея е образувано дисциплинарно производство, а тя е временно отстранена от длъжност.

Рано тази сутрин – около 5:10 часа, в близост до разклона за с. Равадиново, област Бургас, служители на РУ - Созопол са спрели за проверка лек автомобил, управляван от жена. Тя е отказала да даде проба за алкохол с техническо средство, след което ѝ е издаден талон за кръвна проба, но не се е явила в определеното медицинско заведение. По случая е съставен Акт за установяване на административно нарушение.

Установено е, че жената е младши полицейски инспектор в 02 РУ - Стара Загора. Служителката на МВР е къмпингувала на „Златна рибка” и е подала сигнал на 112 за възникнал скандал между лагеруващи.

При пристигане на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала арогантно с колегите си и се намесила при изпълнение на служебните им задължения.

Управителят на къмпинга я изгонил, след което тя се качила на колата, във видимо нетрезво състояние. Малко по-късно е спряна за проверка край Равадиново.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама