Само „Възраждане“ можела да възстанови всички връзки с Русия

10:37, 16 авг 22 / Политика 25 2019 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Възраждане“ е единствената партия, която дава заявка и реално е в състояние да подобри отношенията с Русия – търговски, туристически, културни. Тя е единствената партия, която е в състояние да реши енергийната криза и в частност кризата с газа. Това заяви Николай Дренчев от „Възраждане“ при внасянето на документите на партията за участие в предстоящия вот.

„Влизаме със заявка да спечелим изборите и очакваме това да се случи, за това работим откакто е създадена партия „Възраждане“, заяви зам.-председателят на партията Петър Петров

Той бе категоричен, че към момента няма партия или коалиция, с която биха могли да се коалират и ще управляват самостоятелно.

Според него дали ще отидем отново на избори след изборите през октомври ще реши българският гласоподавател. „Ние сме готови отново да се явим на избори при необходимост“, заяви Петров, цитиран от БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 12:50, 16 авг 22

Стига сте се хвали няма незаменими хора видяхме ви какво направихте само се жавкате и нищо на яве

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама