Иван Гарелов: Резултат от тези избори ще са пак избори

09:05, 31 авг 22 / Политика 25 2515 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Резултат от тези избори ще са пак избори, те няма да донесат стабилност, защото разпокъсаността в парламента няма да успее да състави правителство. Това коментира журналистът Иван Гарелов в ефира на bTV.

„Дори много малки участници въобще няма да участват и се отказаха в последния момент от надпреварата, защото се правят дребни сметки. „Продължаваме промяната“ държат на това - те искат да се опитат, защото след като паднаха от власт, те възвърнаха част от доверието или по-скоро симпатията на младите хора. Оказа се, че независимо от много грубите фаловe и грешки, които те правиха, все пак те се възприет от младото поколение като единствената сила, която ги представлява“, смята Гарелов.

Според него „Демократична България“ е по-скоро губеща от тази липса на съюз, който понесе негатив от съвместното управление на леви и десни политически формации.

Гарелов коментира и кончината на Михаил Горбачов. „Смъртта не избра точния човек. Това бележи обаче краят на това, което беше постигнал - мирът в света няма своята опора, която той създаде със своите действия. Любопитно е как в Русия властите ще се отнеса към неговата смърт. Вероятно няма да бъде оказано много голямо уважение. Това личи от изказванията на Путин. Има малък шанс, ако има международно погребение“, коментира журналистът.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 11:00, 31 авг 22

Дърт мушенник

2 Анонимен 20:37, 31 авг 22

Гарелов, много бъркаш. Ние старите същи харесваме ПП. Никакви грешки не са правили, освен, че повярваха на чалгарите, които са проект на задкулисието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама