Топ 3 на най-добрите кремове за лице против бръчки

17:35, 09 сеп 22 / Любопитно 25 3493 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Лицето ни е нашата визитна картичка. По тази причина искаме да го дарим с вечна младост и да забавим максимално процеса на стареене. За да го направим обаче ни е необходима качествена козметика, на която да доверим състоянието на кожата ни. В следващите редове ще откриете защо е необходимо да полагаме ежедневна грижа за лицето и как да изберем най-добрия крем за лице против бръчки. 

Защо кожата се променя

Порастването е необратимо и колкото и да ни се иска, появата на бръчки по лицето е естествен процес, който все някога ще настъпи. Науката и разкрасителната индустрия обаче са толкова напреднали, че със сигурност имаме способността да забавим скоростта, с която времето оставя следи по лицето ни. Това, което често пропускаме е да предпазваме епидермиса от външните фактори. Прякото излагане на слънчева светлина, праховите частици и замърсяванията във въздуха, свободните радикали, метеорологичните условия - всички те влияят пряко върху състоянието на кожата ни. Добавяме и мимическите мускули, които отразяват всяка една емоция. 

Грижа за лицето

Правилото, с което започваме и никога не трябва да забравяме, е да почистваме лицето старателно не само от грим. Нанасянето на крем против бръчки идва след тази изключително важна процедура, за да предотвратим проникването на замърсяванията в порите.

След като сте оставили кожата в напълно чисто състояние, можете смело да се доверите на Крема за лице La Roche-Posay Substiane+ Extra Riche Fundamental Replenishing Anti-Ageing. Специалистите от френската марка разработват лечебна формула, която повлиява активно дори на вече появилите се фини линии и по-дълбоки бръчки. Ефективността му се крие в термалната изворна вода, която хидратира в дълбочина дори много сухата кожа, предразположена към появата на несъвършенства. Два иновативни комплекса стимулират регенерацията на клетките, благодарение на което бръчките намаляват обема си, а фините линии се минимизират. Можете да откриете още продукти от бранда в следния каталог - https://makeup.bg/brand/29953/

Споменахме за разрушителното влияние на свободните радикали и UV лъчите върху епидермиса. Овлажняващият крем за нормална и комбинирана кожа Estée Lauder DayWear Multi Protection Anti-Oxidant Creme (SPF 15) ви дава възможността да се справите с тези два проблема наведнъж. С формула, базирана на антиоксиданти, той се бори с негативното въздействие на тези вредители. Поддържа максимална еластичност на кожата и забавя появата на нови линии. Добавеният слънцезащитен филтър е достатъчно силен, за да ви осигури протекция през целия ден и да предотврати изменения в пигментацията или дехидратация.

Още една иновация на козметологията е змийският пептид. За най-ефикасен крем против бръчки с негово участие със сигурност можем да обявим Eclat Skin London Wrinkle Fill Snake Venom Moisturiser. Синтетично извлечената съставка от змийска отрова има свойствата да отпусне мимическите мускули и по този начин да предотврати появата на нови фини линии. Формулата на крема е обогатена още с колаген и хидратанти, които поддържат водния баланс в слоевете и стегнатия контур на лицето. 

Него и цяло изобилие от продукти за грижа за кожата можете да откриете в онлайн магазин MAKEUP. Защото красотата и младостта заслужават полагане на усилия!

 

*Платена публикация.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама