Петков да казва на Борисов да се пенсионира е дискриминация

11:07, 13 сеп 22 25 2238 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Не може всеки ден Кирил Петков да обикаля и да казва как ще вкара Бойко Борисов в затвора. Очакваме от правораздавателните органи много бързо да започнат следствени действия по всички евентуално извършени престъпления от правителството на Кирил Петков. Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ Радомир Чолаков от ГЕРБ-СДС.

„Мина година и половина, в която тези хора се упражняваха на гърба на ГЕРБ“, коментира той.

„Нашият лидер е прекалено толерантен и много дълго ги търпи тези хора. Самият той много пъти ни е казвал, че трябва да бъдем толерантни и възпитани. Но да ви кажа честно чашата вече започна да прелива“, посочи Радомир Чолаков.

Петков: Европейски лидери искат Борисов да се пенсионира

Кирил Петков казва, че Бойко Борисов трябвало да бъде пенсиониран. Знаете ли какво е това – казва се дискриминация по възраст. За това изказване в европейска страна всеки политик ще напусне политиката веднага“, каза още той.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 13:45, 13 сеп 22

И тоя и той е лапач

2 Анонимен 13:53, 13 сеп 22

Чолаков всички знаят, че Борисов е свързан комунистическата олигархия чрез Цветелина Бориславова, бившата си съпруга Венета и комуниста Абаджиев. Просто са си клан. Отделно неговите кражби и грабежи от народа. Много е толерантен Петков за пенсионирането, този отдавна трябваше да изгние в затвора, но другите престъпни кланове си го пазят.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама