Почина енергийният експерт Васко Начев

16:36, 22 сеп 22 25 2970 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Почина енергийният експерт Васко Начев. Това съобщи Илиян Василев, посланик на България в Русия от 2000 до 2006 г. в профила си във Facebook.

„С огромна горест ви съобщавам, че моят изключителен приятел и другар Васко Начев почина! В мислите и молитвите си съм с със Цветомила и децата му. Бог да го прости. И в другия свят ще бъдем заедно. Благодаря ти, Васко!“, написа той.

Васко Начев е експерт с богат професионален опит. Работи като консултант по проучване и добив на нефт и газ в различни държави от Близкия Изток, Египет, Казахстан и Индонезия. Автор е на множество статии и анализи за нефтения и газов сектор както у нас, така и в международен план, припомня Нова телевизия.

Васко Начев гостува в подкаста на Tопновини „Политкаст“ в началото на април и коментира актуалните теми за войната в Украйна и природния газ. Разговорът с него можа да си припомните тук:

Екипът на Topnovini.bg изказва съболезнования на семейството, близките и приятелите на Васко Начев!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама