„Положението с бившата вече „Арена Армеец“ е цепи, лепи и вулканизирай“

14:15, 07 окт 22 / София 25 4496 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Положението с бившата „Армеец“, вече „Арена София“ е: цепи, лепи и вулканизирай. Няма да се учудя, ако от покривните надписи демонтират само надписа „Армеец“, за да остане „Арена София“. Това написа Борислав Велков във Facebook.

Измислиха име на „Арена Армеец“

Той все пак отбеляза, че приветства концепцията една зала да носи името на града. Но, по думите му, в този случай не е търсено това, а „как да се излезе от унизителното за залата и обществото положение“.  

Стратегията  на НСБ (бел. ред. - Националната спортна база) за намиране на спонсор е забележителна по своята некомпетентност и престъпна незаинтересованост. Дори и Бил Гейтс да напише специален софтуер за НСБ, няма спасение. Каква точно спортна и развлекателна инфраструктура може да развиват те, когато не са в състояние един конкурс о'време да направят“, пише Велков. 

„Арена Армеец“ от днес вече не е… „Арена Армеец“

„Позицията на НСБ: „От НСБ съобщават, че започват активни разговори с потенциални бъдещи партньори, като уточняват, че ще се обърнат към водещи компании в България. Преди сключването на нов договор за генерално спонсорство на „Арена София“ ще бъде проведена съответната процедура за най-добрата оферта“, отбелязва още той.

Той коментира и факта, че със смяната на името вече ще има две зали, които ще се казват „Арени София“. 

„НСБ на абсурдите! В момента в столицата вече има 2 Арени София. Стратези от класа. Но, няма повече да коментирам тази НСБ. Имат си принципал в лицето на ММС да си ги оправя. Сега най-вероятно ще излезнат с позиция, че с един билет, ще можеш да посещаваш и двете зали. Какви лаици сте, просто не е за вярване“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 22:24, 07 окт 22

Дай съвети, как да се подобри положението, а не само като Бонев да критикуваш. Относително добре се разработва залата през годините. От НСБ принципно има какво още да се желае.

2 Алито от София 11:20, 15 окт 22

Само завислив леwскар може да предложи да се смени името на Арена Армеец, целия район си е на ЦСКА, ами как цяла България са армееци, какво ще направите, или отдавно го правите, да мъчите народа психически и икономически, ние сме българи, интерисувани да има повече събития и по ниски цени на билетите, а как ще си кръстите залата, няма абсолютно никакво значение, що всичко е решено предварително, а тези запитвания са за парлама, рекламни трикове

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама