Колелото на късмета на A1 се завъртя над 4 млн. пъти

11:08, 07 окт 22 25 1789 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Над 4 млн. пъти беше завъртяно Колелото на късмета в платформата за самообслужване на клиенти „Моят A1”. Играта на телекома „Моят A1 ти е на късмет“ привлече вниманието на стотици хиляди потребители, като повечето от тях ще стискат палци за предстоящото теглене на голямата награда – BMW X4 xDrive.

От 1 юли до 2 октомври в приложението „Моят A1” и едноименната секция на портала a1.bg всички те можеха да завъртят виртуалното Колело на късмета и да спечелят атрактивни дневни бонус пакети. Сред тях имаше неограничени мегабайти на максимална скорост за 24 ч., неограничени национални минути и др. Данните на A1 показват, че потребителите са активирали над 2,35 млн. бонус пакета.

По-голямата част от участниците са направили и по поне една регистрация за спечелване на предметните награди на „Моят A1 ти е на късмет“. 94-ма от тях вече спечелиха смартфони Samsung Galaxy A33 5G – теглеше се по един за всеки ден от играта.

Общо завъртанията, които са регистрирани за участие в томболата, са почти 3,3 млн., като всяко едно от тях дава шанс за голямата награда – чисто нов луксозен автомобил BMW X4 xDrive. Името на победителя в „Моят A1 ти е на късмет“ ще стане ясно след 10 октомври.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама