Изгониха устатата рускиня Альона от „Фермата“

22:15, 08 окт 22 25 3861 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

След инфарктна женска битка на Арената, „Фермата“ загуби най-голямата си уста. Дървената порта хлопна под носа на бъбривата и откровена до болка Альона, която беше сред най-колоритните, но и най-дразнещи участнички. 

Ветеранката от първия сезон влезе уверено в боя срещу финансистката Елена, спечели няколко битки, но загуби решителния сблъсък и отпадна 6 на 9. Рускинята, която е родена в Санкт Петербург, но живее в Сливен, беше с половин минута по-бърза при цепенето на ритловица и стрелбата с прашка. Альона се справи една идея по-добре и при пренасянето на вода с менци по дървена греда, макар че често и абсолютно неочаквано губеше баланс. Стрелбата й с топки по стена от дървени кубчета също се оказа по-точна. 

Опонентката й Елена обаче успя да обърне резултата с отговорите на въпросите от Алманаха и да покаже спортна злоба в решителния сблъсък. Финансистката демонстрира страхотен хъс в рязането на летви, стреля по-точно по голям винт и триумфира. Окрилени от победата, съфермерите й от отбор „Нови надежди“ я вдигнаха на ръце и я понесоха по Арената. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама