Ути Бъчваров на една глътка от смъртта

12:30, 12 окт 22 25 4972 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Сериозен инцидент преживя известният кулинарен водещ Ути Бъчваров. Той буквално щеше да умре пред очите на приятелите си по време на риболов край малкия водоем край село Ирник до Силистра.

През изминалия слънчев уикенд, кулинарят отишъл на риболов с приятели без да предполага за смъртоносната чаша ледена бира, подадена му от приятел. Загледан в трептяща плувка и кълвящата риба, телевизионният водещ не забелязал, че в чашата му уютно се е настанила също тъй жадна оса. И за съжаление, се случва най-лошото...

Осата го ужилила и последвала мълниеносна реакция на организма му. Цялото му лице се подуло. А тъй като Ути е силно алергичен, при такава ситуация за него има огромна опасност от спирането на достъпа на въздух.

Ути кръстоса черпак с отец Петър

За щастие, неговите приятели реагирали за секунди и успели да издирят местния лекар, който само след 5 минути се озовава на терен. Д-р Милен Демиров приложил бързо животоспасяващи урбазонови инжекции и последвал щастлив край за ужиления готвач. Усмихнатият доктор се пошегувал как ще се похвали на всички, че е спасил най-известния си и весел пациент досега. 

Бъчваров хиляди пъти благодарил на своя спасител и споделил, че осите през тази златна есен са истински кръвожадни и всички трябва много да внимават. 

„Налитат на всичко! Месо, грозде, а ето, че обичат и бира. Съветвам всички, които се разхождат по планини, водоеми и гори, да носят в раницата си животоспасяващи антиалергични хапчета и медикаменти. Урбазонът е направо задължителен в такива случаи. Въоръжете и селските си къщи и вили с подобни лекарства, защото понякога е въпрос на секунди“, призова Ути.

С присъщото си хапливо чувство за хумор, правейки си това селфи, той сподели още, че е изключително чаровен с тези обърнати джуки, за които всяка силиконка би му завидяла. 

„Направо не знам как тези перхидролени силиконови девойки могат да си кажат името, а камо ли нещо умно. Винаги съм харесвал естествените хора, пък дори те да бъдат ужилени от оса“, допълва кулинарният идол.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама