Големите кавички: „Парламентът е пъстър букет, преобладават нарцисите“

10:40, 20 окт 22 / Големите кавички 25 2163 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Това са хора, изцяло ръководени от вътрешните си стимули, без връзка с действителността. Парламентът е пъстър букет от личностна патология, преобладаваха нарцисите. Те показаха, че изобщо не им пука за избирателите. Те бяха изцяло заети със собствените си желания за величия“. Така психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова коментира проваления избор на председател на Народното събрание.

По думите на директора на държавната психиатрична болница „Свети Иван Рилски“ лечението на депутатите трябва да е със „социални шамари“. „Във всички партии има качествени хора, но те не излизат напред, а се използват за пълнеж. Гледаме едни и същи хора, които пак искат да управляват, въпреки неизпълнените обещания. Вече не искаме тези лица, които представят долнопробно театро. Те ще счупят парламентарната система и тогава наистина ще има тояги“, заяви Гълъбова, която бе част от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Румен Радев за президент.

Тя добави, че „политическият елит“ се състои от хора, ръководещи се от лични стимули, затова не могат да се обединят около обществения интерес. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама