Гимнастичката Валерия отстрани с грация съперничка във „Фермата“

22:30, 29 окт 22 25 3637 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Млада, силна, пъргава и уверена, гимнастичката Валерия доказа, че е една от най- опасните съпернички във „Фермата“. Професионалната спортистка отстрани от риалитито финансистката Елена с 8 на 2 след серия от победи на Арената.

Тя скова дъсчен мост по-бързо от опонентката си, отмота въжета от дървени пилони по- сръчно, ряза „филии“ от греда по-мощно и се справи по-добре с отговорите на въпросите от Алманаха. Конкурентката ѝ показа превъзходство единствено при стрелбата с огромна прашка по-дървени кубчета и впечатли всички с точния си мерник.

Освен с несломим дух, Валерия се отличи със спорстменско поведение. Преди финала тя прегърна своята опонентка и заяви, че не таи злоба или лоши чувства към нея. Елена, която беше сред най-възпитаните и деликатни участнички, също се държа достойно до края на изпитанието.

Бъдете добри, грижете се един за друг и се обичайте. Оставете на заден план дребните неща и битовизмите“, каза тя, преди да си тръгне от риалитито.

Финансистката се прибра у дома, след като спечели уважението на съфермерите си от отбор „Нови надежди“ и получи титлата Царица на сиренето заради майсторството, с което създаваше млечни продукти.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама