Топло време с повече облаци на изток

07:00, 31 окт 22 25 1848 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Времето ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над Източна България. През нощта ще е почти тихо, през деня ще духа слаб вятър, пердимно от северозапад, в Югоизточна България – от североизток. Минималните температури ще са 6°-11°, в София 6°, а максималните – между 21° и 26°, в София 22°. 

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Вятърът ще е слаб, по северното крайбрежие от северозапад, по южното – от североизток. Максималните температури ще са 18°-21°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. 

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части до силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 8°.

През първите два дни от новия месец ще се задържи сухо и с температури, по-високи от обичайните. По-топло ще бъде в сряда, когато на места дневните ще достигат 25°-27°. Ще бъде и слънчево, сутрин в отделни райони в Източна България и покрай Дунав - с мъгла. Във вторник ще е почти тихо, в сряда ще се появи слаб запад-северозападен вятър, който в Дунавската равнина ще се усили до умерен.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 3
1 FarmFourl 23:45, 17 юни 23

Even when she s around us, she still barks and stares off into space why won't viagra work

2 outsisket 18:54, 08 фев 24

cialis 20 mg Gaylord ZfzAqDAIBukxo 6 17 2022

3 Abanciata 09:25, 20 фев 24

propecia before after According to NCCN guidelines, neoadjuvant chemotherapy may be considered for patients with bulky stage III IV disease ovarian cancer or those who are poor candidates for surgery; however, the NCCN recommends that the assessment of such patients be performed by a gynecologic oncologist

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама