Големите кавички: „Видях Митрофанова, седнала в стола на президента“

15:00, 22 ное 22 / Големите кавички 25 2780 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Видях руската посланичка Елеонора Митрофанова седнала в стола на Румен Радев. Това заяви депутатът от „Демократична България“ Йордан Иванов след вчерашните консултации за съставяне на кабинет при държавния глава.

Големите кавички: „Моите хора са завършили американски академии, тези на ДБ - съветски“

Иванов обяви, че се изненадал, че по време на срещата се е обсъждала темата за предоставяне на военна помощ за Украйна. „Конституционалисти са въвели консултациите като способ за излизане от политически кризи, а ние вчера видяхме една PR акция. Ясно е, че позициите ни с президента за войната в Украйна, са диаметрално различни“, заяви депутатът.

„Трябваше да отидем на консултации при президента, но след като отидох, видях седнала Митрофанова в стола на президента“, каза Иванов. „Това поведение видяхме и това е притеснително, защото България е в политическа криза и беше редно да се изходи от това, а не да се занимаваме с политически нападки по отношение на позиции, които са трайно последователни, на нашите избиратели". 

По думите му разликите в позициите на „Демократична България“ и президента са по отношение на това как гледат на България: „Дали искаме да сме горд европейски народ или малък руски сателит“, поясни Иванов.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама