Камелия изхвърли Аксения от „Фермата“ и отпразнува четвърта победа на Арената

22:20, 03 дек 22 25 3700 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Четвърти триумф на Арената във „Фермата“ отбеляза хандбалистката Камелия дни преди големия финал на предаването на 10 декември. Амбициозната спортистка отстрани от риалитито поредната си конкурентка за голямата награда - домакинята Аксения, с която не мелеше брашно през целия сезон. Двете не криеха взаимната си неприязън, която, в крайна сметка, се материализира на Арената.

В първите битки Камелия кова по-сръчно и цепи по-технично, и поведе в резултата. Непримиримите съпернички премериха сили също в търкалянето на 500-килограмова гума и в скоростно рязане на греда, а хандбалистката отново се справи по-бързо и спечели дуела с 9 на 1. 

Въпреки че отпадна на косъм от финала, Аксения си тръгна с гордо вдигната глава.

„Щастлива и удовлетворена съм, че имах възможността да участвам в толкова тежки битки и да оцелея. Жадувах ги и ги изживях. Полусбъднах мечтата си да стигна до финала“, каза хубавицата, която в началото беше дразнител №1 в предаването, но успя да се адаптира, да създаде силни приятелства и да се превърне в извор на майтапи и добро настроение. 

През следващата, последна седмица от риалитито, напрежението в стопанството ще се покачи, защото предстои голяма „сеч“ на участници. Само шестима от всички претенденти за стоте хиляди лева ще стигнат до дългоочаквания финал, а един ще вземе мечтаната награда. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 19:42, 04 дек 22

Невероятно тъпо релити. Гледах го за първи и последен път.

2 Анонимен 09:42, 05 дек 22

Нищо не е отпразнувала,тъй като никой не иска да празнува с нея.Сама е,а това не е повод за празнуване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама