Големите кавички: „Полицаите на границата са като опълченците на Шипка“

11:50, 07 дек 22 / Големите кавички 25 2322 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Полицаите ни на границата са като опълченците на Шипка. Това коментира Владимир Кисьов, бивш главен преговарящ за членството на България в ЕС и бивш заместник-министър на външните работи. Той смята, че трябва да получим допълнителна помощ за охраната на общата граница на ЕС.

„Не съм видял посланикът на Холандия да поднесе едно цвете на загиналите в защитата на европейската граница. Няма такъв случай“.

Според него България трябва да отстоява по-твърдо позициите си за Шенген. „Никой няма право да ни слага черен печат, допълнителен, на челото. Това спира чуждестранните инвестиции, това спира бизнеса. Това е в ущърб на България в тежък, кризисен икономически момент“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама