Големите кавички: „Народното събрание е труп, може да произведе само зомби кабинет“

11:00, 04 яну 23 / Големите кавички 25 2977 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Народното събрание е мъртво, то е труп и може да произведе само зомби кабинет. Всички вече говорят за новите избори, които ще са в края на март. Това коментира лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в отговор на това защо партията му не се отзова на поканата за разговори на „Продължаваме промяната“.

БСП отказа подкрепа за приоритетите на „Продължаваме промяната“

„От „Продължаваме промяната“ два пъти ни каниха на среща и два пъти отказахме, защото няма смисъл. Това правителство очевидно няма да мине. Единственото, което могат да направят, за да помогнат на българския народ, е да върнат максимално бързо мандата“

„Още миналата година ги посъветвахме да върнат мандата в момента, в който го вземат. Очевидно е, че и те ще искат да бавят процедурите. Това само удължава агонията на мъртво родения парламент. Защо продължава цялата тази мерзка агония?“

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 11:27, 04 яну 23

Офф този циганин седнал да ни дава акъл! Толкова е долен и нагъл, лъже хората за еврото, но иначе сметките му са в евро, лъжеше хората за ваксините, обаче те си бяха ваксинирани. Отвсякъде се вижда, че е фашистко копеле, боклук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама