Билетите за представленията с Джон Малкович с цени до 400 лв.

12:30, 24 яну 23 / Култура 25 2320 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

За първи път световноизвестният американски актьор Джон Малкович ще играе на  българска сцена. Ще можете да го видите през февруари само в Народния театър заедно с една от най-популярните литовски актриси – Ингеборга Дапкунайте. 

Единствено на 16, 17 и 18 февруари българската публика ще има невероятната възможност да гледа холивудския актьор и неговата сценична партньорка на живо в спектакъла „В самотата на памуковите полета“ от режисьора Тимофей Кулябин, който през декември постави „Нора“ в Народния театър. 

Интересът на хората към гостуването на Малкович в последните няколко месеца е  забележителен.

Цените на билетите ще са в диапазон от 50 до 400 лв., като са разделени в 8 категории. Представленията ще бъдат на английски език, а български субтитри ще се излъчват на специални монитори.

 

Продажбата на билетите започва от 12:00 часа в сряда, 25 януари. Феновете ще могат да закупят своя пропуск от сайта и касите на театъра, както и от мрежата на Eventim. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама