Страхотна слот игра Alive! Megaways от Skywind

08:43, 21 апр 23 / Свят 25 3019 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 

Безсмъртната история на Виктор Франкенщайн и създаденото от него чудовище оживява в ротативката Alive! Megaways на разработчика Skywind. Този вълнуващ хорър слот, вдъхновен от романа на Мери Шели, може да бъде открит ексклузивно на winbet.bg.

Играта е задвижена от популярната технология Megaways, която предлага на потребителите до 200 704 начина за постигане на печелившо завъртане. Налице са и безплатни врътки с практически неограничени множители на печалбата.

С Alive! Megaways всеки може да влезе в ролята на Франкенщайн

Ученият Виктор Франкенщайн създава своето чудовище след чудат научен експеримент, а благодарение на Alive! Megaways, всеки фен на слотовете може да се пренесе в неговата тайнствена лаборатория. Ротативката се играе във формат с шест на брой рила, а както вече посочихме, печелившите комбинации са над двеста хиляди. Едно от най-големите предимства на играта е наличието на безплатни завъртания, но вървящи с неограничени множители на печалбата.`

Друг от акцентите в Alive! Megaways е присъствието на т.нар. “падащи символи”. Всеки път, когато потребителят запише печелившо завъртане, печелившите елементи ще изчезнат от риловете, а на тяхно място ще се спуснат нови, което означава и допълнителна възможност за печалба без ново завъртане.

Вдъхновената от “Франкенщайн” ротативка се играе с висока волатилност и процент на възвръщаемост (RTP) от 96.5%. Максималната печалба може да достигне 10 000 пъти направения залог, а зрелищният дизайн е успешно допълнен от стилни звукови ефекти, включително възгласите на учения “Той е жив!” (“Аlive!”) Сред най-добре изплащащите символи в играта е самото чудовище на Франкенщайн. Ако потребителите успеят да го изтеглят шест пъти в комбинация, това ще им донесе десет пъти направения залог.

Специално внимание играчите следва да обърнат на символа, представляващ мозък в буркан. В случая той изпълнява ролята на уайлд и се появява на хоризонталния рил в горната част на екрана. Той може да замени всички останали символи в играта, с изключение на скатера.

Alive! Megaways е хорър шедьовър на разработчика Skywind, вдъхновен от една от най-значимите литературни творби на 19-и век. Играта ще впечатли феновете на слотовете не само с отличния си дизайн, но и с разнообразието от атрактивни функционалности. Когато добавим и наличието на Megaways технология, гарантираща до 200,704 начина за постигане на печалба, Alive! е ротативка, която заслужено привлича внимание към себе си.

3x Bonus Wheel на winbet.bg

3x Bonus Wheel е една от многото промо оферти, които могат да бъдат открити в платформата на WINBET. Тя представлява колело на късмета, което може да бъде завъртяно всеки ден от всички регистрирани потребители на оператора. Колелото ще изтегли три награди, а потребителят може сам да прецени коя от тях да активира. Наградите могат да бъдат кеш бонус (с или без депозит), безплатен залог за Live Казино или Спорт (с или без депозит) и безплатни игри (с или без депозит).

Персонални бонуси

Персонални бонуси е друга от промоциите на WINBET, активни на игралния сайт към настоящия момент. Всеки един от клиентите на оператора, направил залози на стойност поне 50 лева, се класира за участие в Персонални бонуси. На екрана ще се появят четири балона в червен цвят, а потребителят може да избере кой от тях да спука. Там го очакват призове като кеш бонус (с или без депозит), безплатен залог за Спорт и безплатни игри.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама