Силата на елегантността и комфорта в офис модата

07:38, 21 юни 23 / Свят 25 1168 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Казват, че "по дрехите посрещат".

Всеки добър професионалист, който работи в по-взискателна офис среда знае, че облеклото е важно. То облича уменията и позицията по подходящ начин и ви комуникира на подходящо ниво. Ето как да изглеждате елегантни и професионално в офиса, според специфичното ниво на дрескода.

Строго официално бизнес облекло

Отличен избор и за дамите, и за господата са класическите облекла. Към тях спадат иконичните изчистени модели панталони, поли тип молив, сака с пеплум, изчистени модели ризи и топове с бизнес звучене. Избягвайте графични детайли и ярки цветове. Подходящи са бяло, бежово, пепел от рози, морско синьо, черно, сиво. Разбира се, винаги можете да заложите на удобно и красиво бельо, което да ви даде още комфорт, но и самочувствие. Подходящи решения, включително за летните месеци и лежерните дни извън офиса, ви очакват тук: https://answear.bg/m/womensecret. За господата строгото офис облекло включва елегантните костюми, ризи, вратовръзки, сака. Всичко, което очаквате от човек, работещ в голяма корпорация на стабилна и сериозна позиция с много отговорности. Работното място задължава, а подобна визия определено е в плюс и допринася за доверието и от страна на работодатели и колеги, и от страна на потенциални контрагенти и клиенти.

Елегантно бизнес облекло

Ако правилата за дрехите във вашия офис са по-лежерни, винаги можете да заложите на вечни комбинации, с които ще се отличите със стил и елегантност и на работа, и в ежедневието. Подходящи идеи са полите тип молив, комбинирани с красиви ризи, елегантните блейзъри, красивите обувки. Можете да си позволите повече свобода с материите като изберете примерно дантела, кадифе, лен, сатен. Така ще получите точните дози индивидуалност, но и бизнес послание. При господата, модните експерти определят универсалното бизнес кежуъл облекло като комбинация от риза с копчета, класически или чино панталон и хубави обувки. Подходящи решения включително за лятото и по-ежедневен гардероб, имат примерно jack and jones. Винаги можете да добавите сако или стилно елече. Изберете хубав качествен колан, както и аксесоари като часовник.

Ежедневен лежерен стил

В офисите, където правила няма, общо взето можете да си позволите всичко. Все пак, добре е отново да се придържате към някои изисквания. Винаги добра идея са черните изчистени джинси, които по правило са една идея по-елегантни от класическото синьо. Добавете готино сако, едноцветна блуза с елегантна линия и не прекалявайте с цветовете и щампите. За изненадващи срещи на по-високо ниво, винаги добра идея е да имате черно сако на разположение, което незабавно ще добави още шик към визията ви. Добра идея са и черните кожени панталони, както и ризите. Подбирайте кройки, които подчертават предимствата на фигурата ви и не показват прекалено много. При господата, достатъчни отново са черни джинси или хубав панталон, комбинирани с бяла или черна тениска, поло тениска, сако, мокасини или бели кецове. Предложения и за него, и за нея имат модни marco polo дрехи и аксесоари.

Генералното правило при офис облеклото са вниманието към цветовете и дължините, както и добре прилягащите дрехи. Обличайте се така, че да изглеждате успешни и видът ви да комуникира експертизата ви. Добрият полиран външен вид допринася и за комфорта и самочувствието, а това е винаги важно в света на бизнеса, където победите включват и похвати и оръжия като доброто облекло и визия. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама