Политическото противопоставяне може да бъде намалено с прозрачно управление и конструктивен диалог в работата на кмета и общинските съветници

19:15, 24 яну 24 / Политика 25 1759 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и зам.- председателят  и общински съветник инж. Тамер Хасан направиха работна среща с кмета на община Дулово инж. Невхис Мустафа, председателя на общинския съвет Сезгин Галиб и зам.-кмета Йорданка Стойчева от коалиция „Заедно за силна община“.

Работната среща беше свързана с представяне на управленската програма на общината и обсъждане на проблеми поставени от хората по време на предизборната кампания.  Констатираните проблеми, стават водещ приоритет за общината, като основни акценти ще бъдат прозрачност в управлението, изграждане на административен капацитет за постигане на целите и предизвикателствата, който стоят пред нея. Общината ще се подготви за реализиране на проекти, чрез европейско финансиране от ЕС.

Община Дулово одобрява и очаква подкрепа за инвестиции от т.нар. „специален фонд“ от републиканския бюджет.

„Това което заявихме със зам.-председателя на Републиканци за България и общински съветник в Дулово Тамер Хасан е, че ние ще подкрепяме всяка една политика, която води до разрешаване на наболелите проблеми на хората и смятаме, че работата на общинските съветници трябва да бъде насочена в подкрепа на добрите управленски решения на кмета на общината. По този начин ще бъде намалено политическото противопоставяне и ще се разрешат проблемите на обществото“, заяви Цветан Цветанов и добави, че: „Община Дулово може да бъде добрият пример в тази посока“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама