На плаж в Иракли: Кърпа с диня и вода за 36 лв.

16:24, 28 юли 20 25 2895 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С 36 лева е олекнал плажуващ в Иракли за две парчета диня, две кърпи и две води. Това се вижда от публикувана снимка с две касови бележки, които илюстрират описаното. На първата касова бележка са таксувани чадър и два шезлонга за 10 лв., а на втората – две кърпи, две води и салата (въпросните две парчета диня).

В коментарите под публикацията се уточнява, че солените цени са на плаж „Вая“.

Плажът е добре известен, посреща те голяма табела, че концесионерът е задължен да обяви цените на платените услуги. Табела има, за 10 лева получаваш чадър + 2 шезлонга - прекрасно! След като се настаниш, сложиш си кърпите и детето ти вече е мокро и цялото в пясък, идва спасителят и ти казва, че на цена от 46 лева, освен чадър и шезлонги, си задължен да ползваш 2 малки води + 2 парчета диня ... и 2 кърпи, защото на плаж идваш без кърпа, разбира се, пише опарилият се турист във Фейсбук.

Цените по Черноморието по-ниски, да ама не

Това не е първият случай, при който туристи се оплакват от солените цени за обикновени услуги. Миналата седмица почиващи информираха за други куриозни такси като "Wi-Fi" и такса "интернет" за 40 лв. на ден.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама