Млада жена загина в меле на кръговото в Айтос

20:55, 11 сеп 20 25 3145 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Тежка катастрофа преди кръговото в Айтос. Товарен автомобил е ударил няколко коли, след което е спрял в крайпътна ограда, съобщиха от ОДМВР в града.

Инцидентът е станал на ул. "Хаджи Димитър" в Айтос. Товарен автомобил "ДАФ" с полуремарке с бургаска регистрация, управляван от 51-годишен несебърлия, отнема предимството и допуска ПТП с пресичаща по пешеходна пътека жена, след което блъска намиращите се по ул. "Хаджи Димитър" 7 пътни превозни средства (освен леки автомобили сред тях има и микробус).

Снимка: Фейсбук/Бойко Димитров

От инцидента джип "Тойта рав 4", с търговишка регистрация се самозапалва, като пътуващата на задната седалка 28-годишна жена от Търговище загива на място. Към момента в посока УМБАЛ-Бургас са откарани множество пострадали, чието здравословно състояние е в процес на изясняване, съобщава БГНЕС.

Снимка: Фейсбук/Бойко Димитров

Айтоската улица "Хаджи Димитър" (от Автогара - Айтос до кръговото кръстовище) е затворена за движение, като на място работят полицейски екипи от сектор "Пътна полиция" ОДМВР-Бургас, Районно управление-Айтос и служители от "Пожарна безопасност и защита на населението" – Айтос.

Предстои извършване на оглед на местопроизшествието. Пътният трафик в посока от и за Руен се извършва през обходен маршрут. Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Тестът за алкохол и наркотици на шофьора на ТИР-а, помел днес в Айтос 11 автомобила, е положителен за наркотичното вещество метамфетамин. Прокуратурата ще поиска най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража.

Две коли се нанизаха в мантинела в София

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама