Тежка катастрофа: Две деца и баща им загинаха в Айтос

08:22, 14 сеп 21 25 3398 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Тежък пътен инцидент е станал в късните часове на вчерашния ден – тежкотоварен камион се е преобърнал в градинка в Айтос. Той е ударил автомобил и няколко човека. Починали са трима души, от които деца на 6 и на 9 години. Третата жертва е техният баща. Те са пътували в лекия автомобил.

При катастрофата има и трима пострадали, които са в болница. Като причина от полицията посочват високата скорост и техническа неизправност на камиона. По първоначални данни той е бил претоварен със зърно,  не е успял да вземе завоя и се е ударил в лекия автомобил. След което се е забил в градинка. Инцидентът е станал около 22 ч.

На шофьорът на тира е била взета проба за алкохол и наркотици, която предстои да бъде изследвана. Причините за катастрофата се изясняват. Мястото на трагичния инцидент е печално известно. Именно на това място преди година отново стана катастрофа, при която шофьор на тир се вряза в колона от автомобили, които чакаха на светофар.

Очевидци разказват, че по-рано градинката е била пълна с деца и по-голямата трагедия се е разминала за минути, предаде bTV. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама