Дядо Коледа на мотор в Казанлък, като водолаз в Бургас

14:05, 24 дек 21 25 3122 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Стотици мотористи от Казанлък влязоха в одеждите на Дядо Коледа и направиха традиционната си мото обиколка в града.

Шествието е част от традиционната коледна кампания на мотоклуб „Черните рози” и ендуро клуб „Севтополис” Казанлък. Те са събрали средства и са закупили много сладки изненади за децата.

Мощните мотори бяха паркирани на централния площад. Там децата получиха лакомства и можеха да се снимат с машините.

Акцията на мотористите цели да донесе повече празнично настроение на жителите и гостите на Казанлък.

За седма поредна година водолазите от клуб Приятели на морето“ в Бургас организират гмуркане на Коледа. И тази година отварят шампанско в морето и украсяват елха под водата.

При тях пристигна и Дядо Коледа, който им раздаде подаръци. Водолазите казват, че морето е хубаво през всички сезони и призовават да го пазим чисто, предаде БГНЕС.

Водолазите от клуб Приятели на морето“ организират многократно различни акции за почистване на морското дъно. При температура на въздуха 2 градуса, която се чувства като минус 3 заради студения вятър, водолазите подгряха с червено вино и мезета, преди да се гмурнат в морето от моста на Бургас. Температурата на водата е около 7 градуса. В морето те ще вдигнат и наздравица за празниците.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама