Откриха мъртъв мъж след сбиване в Бургас

11:30, 17 яну 22 25 2804 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

41-годишният боксьор Пламен Ангелов е починал след сбиване пред блок в бургаския квартал „Меден Рудник“.

Сигналът за инцидента е подаден около 19.20 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас. Установено е, че мъжът присъствал на домово събрание, на което между него и 45-годишен съсед възникнал скандал. Двамата излезли на улицата, където се сбили.

Техни съседи ги разтървали и 41-годишният мъж се качил в апартамента си, където на отворена входна врата продължил да вика и отправя обиди към съседите си. След около 15 минути съседите чули майка му да вика за помощ. При качването си видели мъжа да лежи в коридора на апартамента. Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ – Бургас.

Съседи разказват, че двамата мъже са имали конфликт отдавна, а във фаталната вечер се скарали заради шум, защото единият цепел дърва на терасата, пише БГНЕС. 

Според съдебния лекар, извършил аутопсията на 41- годишния мъж, причина за смъртта е белодробна емболия, съобщиха от МВР Бургас. Възможно е тромбът, който е убил Пламен, да се е получил в резултат на побоя, коментират медици.

Извършен е оглед, проведени са множество беседи, разпитани са свидетели и е обходен района за установяване камери за видеонаблюдение. 45-годишният мъж, който е участвал в побоя, е задържан за 24 часа. 

По случая е образувано досъдебно производство.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама