Моноспектакълът ''Променяне'' на сцената на Младежкия театър в Добрич

19:49, 19 окт 19 / ИЗБОРИ 2019 25 552 Topnovini

"Променяне" - моноспектакълът на Йоана Буковска бе представен на сцената на Младежкия център в Добрич. Въздействащ спектакъл - споделяне с истинско и откровено разкриване на Човека, Жената, Майката и Професионалистa, които седят зад прозвището “Актриса”, с който се отбелязва едновременно нейния 80-годишен юбилей на Лив Улман и 100-годишнината от рождението на режисьора Ингмар Бергман.

Актрисата гостува със своя първи в кариерата си моноспектакъл по покана на кандидата за кмет на местна коалиция ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова. Буковска определи добричката публика като интелигентна и сподели, че се радва на възможността моноспектакъла „Променяне“ да бъде част от предизборната кампания точно на Надежда Петкова.

„Колко е хубаво да си майка, да си родител! Колко е хубаво да общуваме, но и по-важното – да се чуваме! Добре е да се променяме, защото само така можем да усетим живота“, каза след представлението Надежда Петкова.

Тя добави пред публиката, че е кандидат за кмет и разчита заедно да правим култура. Целта на едно общинско управление е да създава среда за развитие на културноте процеси. Надежда Петкова благодари на Йоана Буковска и на публиката за прекрасната вечер и за това, че са преживели заедно емоциите, предизвикани от  „Променяне“.

В знак на благодарност актрисата подари на кандидатa за кмет на Добрич от местна коалиция ГЕРБ (СДС) книгата „Промяна“ от Лив Улман.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани