Гражданите на най-новия квартал на Добрич подкрепиха Надежда Петкова и проектите ѝ

21:47, 20 окт 19 25 4617 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за кмет от местна коалиция ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова се ангажира с решаване на проблемите на най-новия квартал на Добрич, който се развива изключително динамично. Това сподели тя на среща с жителите на квартал „Гаази Баба“ и вилна зона „Лозята“, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Петкова подчерта необходимостта да се възложи изготвяне на Подробен устройствен план и при първа възможност да започне реална работа в района. Само част от сериозните проблеми на района, за които не се намира адекватно решение с години, са липса на комуникации, канализация (за част от територията), асфалт (освен основните улици), липсата на адекватно сметопочистване, на нормално осветление, на детски площадки, на зимно почистване, на полицейски контрол и много др. Достъпът с автомобили до част от имотите е почти невъзможен, а таксиметровите шофьори категорично отказват да обслужват района.

Надежда Петкова представи акценти от управленската си програма. Тя  припомни, че преди четири години досегашната общинска управа е получила в наследство гарантиран финансов ресурс от около 150 млн. лв., извън общинския бюджет.

28 млн. лв. от тях  са били за благоустрояване – улици, тротоари, осветление, междублокови пространства. „За да живеем по-добре! Но уви няма развитие, а точно обратното. Затова съм тук и предлагам интензивна работа. За да може при следваща наша среща вече да знаем, че работим интензивно по решаването на проблемите на квартала „Гаази Баба“ и вилната зона „Лозята“, заяви кандидатът за кмет.

 „Подкрепяме Надежда Петкова и сме част от листата ѝ, защото тя има качествата, за да намери възможностите и нужните средства за решаване на тези отлежали с години проблеми“. Това каза от името на бизнеса в Добрич, кандидатът за общински съветник от листата на ГЕРБ (СДС) Младен Матеев. Той добави, че ако не се амбицираме и обединим, изборът ще направят хора, които не се интересуват от средата, в която живеят.

"Аз не обещавам, аз работя“, категорична бе Надежда Петкова. След срещата с гражданите кандидатът за кмет на ГЕРБ (СДС) направи обход на района, за да се запознае отблизо с най-неотложните проблеми в „Гаази Баба“ и „Лозята“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама