Намериха мишка в пакет пилешки хапки

21:10, 19 яну 20 25 5665 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мишка - в замразени пилешки хапки. На това, твърди че се е натъкнала жена от Севлиево, пазарувала от хипермеркет. Любка Альошева купила три пакета, всеки от по килограм, със замразени пилешки хапки. Информацията се появи днес във Facebook, а по-късно екип на Нова телевизия се свърза с откривателката на находката.

Преди ден отваря да приготвя последният пакет и по думите й, освен хапки открива в него замразена мъртва мишка. Младата жена публикува снимките в социалната мрежа търсейки производителя, защото не е указан на пакета с мишката. Екип на Нова телевизия установява, че става дума за месопреработваща фирма, която има две седалища - в Перник и във Варна. Към този момент нямат отговор на запитването, което отправено към тях. Очакват и институциите да се сезират в началото на работната седмица.

 „Много хора питата във Facebook - тъй като съм снимала, за да види народът,какво ядем - как така не съм видяла мишката по-рано. Както виждате мишлето е толкова мъничко между хапките, а пакета е XXL – най-големия. Най-вероятно проблемът е в производителя и се надявам да се обърне внимание, защото ядем неща, в които лазят буболечки, мишка намерихме сега”, разказва Любка Альошева, жител на Севлиево.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама