Намериха мишка в пакет пилешки хапки

21:10, 19 яну 20 / Общество 25 3000 Topnovini

Мишка - в замразени пилешки хапки. На това, твърди че се е натъкнала жена от Севлиево, пазарувала от хипермеркет. Любка Альошева купила три пакета, всеки от по килограм, със замразени пилешки хапки. Информацията се появи днес във Facebook, а по-късно екип на Нова телевизия се свърза с откривателката на находката.

Преди ден отваря да приготвя последният пакет и по думите й, освен хапки открива в него замразена мъртва мишка. Младата жена публикува снимките в социалната мрежа търсейки производителя, защото не е указан на пакета с мишката. Екип на Нова телевизия установява, че става дума за месопреработваща фирма, която има две седалища - в Перник и във Варна. Към този момент нямат отговор на запитването, което отправено към тях. Очакват и институциите да се сезират в началото на работната седмица.

 „Много хора питата във Facebook - тъй като съм снимала, за да види народът,какво ядем - как така не съм видяла мишката по-рано. Както виждате мишлето е толкова мъничко между хапките, а пакета е XXL – най-големия. Най-вероятно проблемът е в производителя и се надявам да се обърне внимание, защото ядем неща, в които лазят буболечки, мишка намерихме сега”, разказва Любка Альошева, жител на Севлиево.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Как ви се отразява седенето вкъщи?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 206 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.