Илия Илиев: Кандидатите за депутати от Кърджали да поемат ангажимент за околовръстния път

12:52, 10 сеп 22 25 1628 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Кандидатите за депутати да поемат ангажимент за изграждането на околовръстен път на Кърджали. Това призова местният лидер на ПП „Републиканци за България“ Илия Илиев. Той допълни, че внимателно е следил предизборните прояви на партиите, регистрирани за участие в предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, но никой не е отронил и дума за наболелия проблем.

Удобно темата за околовръстния път се замита под килима. През юни внесохме чрез областният управител до Министерски съвет подписка за проблема, в която се включиха над 4 000 кърджалийци. Искането беше ясно - държавата да се ангажира с конкретни срокове за началото на строителството на околовръстния път. Срокът, в който трябваше да получим отговор, беше 2 месеца. Нямаше реакция нито от редовното, нито от служебното правителство, твърди Илия Илиев, цитиран от пресцентъра на партията.

Снимка: Републиканци за България

Според него единственият шанс да се започне работа по проекта е бъдещите депутати да се ангажират с него. 

Кърджали се задъхва. Огромните задръствания се превръщат в ежедневие. Единственият изход е изграждането на околовръстен път. Това трябва да се превърне в кауза на всички местни депутати, независимо от партийната им принадлежност. По този начин те наистина ще покажат, че ги е грижа за хората в Кърджалийска област, смята Илия Илиев.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама