Майка и дъщеря от Сърбия загинаха при тежка катастрофа на Е-79 край Кочериново

08:49, 16 авг 19 25 3147 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Майка и дъщеря от Сърбия са загинали при тежка катастрофа на път Е-79 край Кочериново, станала около 7.40 часа тази сутрин. При инцидента лек автомобил се удари челно в автобус, съобщи БГНЕС.

Автомобил със сръбска регистрация се е сблъскал с автобус на строителна фирма от Благоевград, която е превозвала работници за строителен обект в Сапарева баня.

Според водача на автобуса лекият автомобил изненадващо е навлязъл в неговата лента, и поради невъзможност да отбие вдясно, той е паднал в канавката. Лекият автомобил се е ударил в предната дясна част на автобуса. Полицията предполага, че мъжът най-вероятно е заспал зад волана.

Екипи на пожарната над 25 минути рязаха размазания лек автомобил, за да извадят шофьора, който е съпруг и баща на починалите майка и дете.

Движението в момента се осъществява по обходния път през гара Кочериново. В 8.30 часа започна разследването на инцидента от следствена група. В момента на мястото има две линейки и два пожарни автомобила. И към момента път Е-79 е с изключително натоварено движение заради затворения участък на АМ "Струма".

Магистрала "Струма" край Дупница остава затворена в двете посоки

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама