Автошествие в Дупница: "Къде е Янек, върнете ни го"

21:01, 21 авг 20 25 2680 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Автошествие с над 80 автомобила премина през Дупница в знак на съпричастност към близките и питане към институциите какви действия предприемат по издирването на Янек Миланов, предаде БГНЕС.

Издирват безследно изчезнал 43-годишен мъж от Дупница

Братът Марио и приятели на изчезналия мъж се събраха пред жилището му, където е видян за последно на 31 юли вечерта да се качва в джипа на Васил Капланов-Каплата. Започнало по улиците на Дупница, крайната цел на автошествието бе село Крайници, докъдето се знае, че Янек е бил жив. Засечен е на предната седалка на джипа на Капланов-съратник на братя „Галеви“ от трафик-камери, а на връщане вече не бил отпред. Според Капланов твърдял Миланов се преместил на задната седалка.

Снимка: БГНЕС

Изчезналият 43-годишен Янек за кратко миналата година имал връзка със съпругата на Капланов. Заради което се разбрали двамата да поговорят. От 1 август Янек е обявен за изчезнал. Час и половина след тръгването от жилището на Миланов, телефонът му за последно е засечен отново в жк. „Бистрица“ след което вече бил изключен.

В прокуратурата е образувано досъдебно производство за отвличане. В сряда водолази претърсваха язовир Дяково, а днес в издирването участваха само лодки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама