Цветанов: Имаме най-добрата управленска програма

14:39, 12 мар 21 / Новият парламент 25 3624 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

ПП „Републиканци за България“ представя най-добрата управленска програма. Защото когато се явяваш на избори, трябва да представяш възможните решения по определени теми. За сектори, които се нуждаят от реформи. Това заяви лидерът на партията Цветан Цветанов, който е водач на листата във Велико Търново, на предизборна среща със симпатизанти в Перник. На срещата присъстваха водачът на листата в града Иван Анчев, Сергей Тодоров – областен координатор на ПП „Републиканци за България“, Ерика Тодорова – занимаваща се с бизнес и Владимир Серафимов – перничанин с богата биография и опит в областта на енергийните проекти.

Благодарен съм, че създадохме един много силен отбор от знаещи и можещи млади хора. Основният проблем на страната е, че младите хора излизат от родните си места и отиват в големите градове или чужбина. Ние искаме да направим активни политики за младите хора, които да върнат доверието в политиката. Да съхраним нацията и да им дадем възможности за реализация”, изтъкна Цветанов.

За мен е голяма чест, че водач на пернишката листа е Иван Анчев. Убеден съм, че с капитан на такъв отбор като Иван Анчев ще имаме успех. Перничани ще гласуват за държава с правила. 21 век, 21 номер за 21 секунди – това е печелившата комбинация“, коментира той, цитиран от пресцентъра на партията. 

Основните акценти в програмата на Републиканци за България са: Върховенство на закона; Закриване на специализираните съдилища и прокуратура; Електронно управление; Плоският данък е основен акцент в управленската програма като възможност за повече инвестиции и подпомагане на бизнеса; Помощ за малкия и среден бизнес; Енергетика и енергийни проекти; Завършване на интерконекторната връзка България-Гърция; Чистотата на въздуха.

Цветанов беше категоричен, че трябва да има повече регионални политикикоето в частност би се отразило и на развитието на Пернишка област. В момента няма визия и концепция за това.

Патентният данък е изключително важен за бизнеса и неслучайно е сред приоритетите в програмата ни. Бизнесът трябва да бъде освободен от административен натиск. Патентният данък трябва да бъде разширен като обхват. Трябва да се съживи предприемчивостта на активните българи, това е съществено за гръбнака на българската икономика“, сподели кандидатът за депутат Ерика Тодорова.

Павел Вълнев: Яростта на ГЕРБ срещу нас издава страха преди парламентарния вот

„Републиканци за България е млада партия, средната възраст на кандидатите за депутати от листата за Перник е 35 години. В листата има прекрасни млади хора, с визия и професионален опит за развитието не само на Перник, но и на държавата като цяло. Радвам се, че има все повече хора, които ни подкрепят. Екип от експерти е разработил програмата на партията по секторни политики", каза водачът на листата Иван Анчев.

„Правова държава, образование и силна икономика – това са приоритетите за развитието на държавата. И тя ще стане притегателна сила за много хора, които биха се върнали  от чужбина. „Политикът мисли за следващите избори, държавникът мисли за следващото поколение“. Тази мисъл трябва да е водеща при определяне на приоритетите. Ако ние мислим за България в дългосрочен план, трябва да хвърлим всички усилия за изграждане на едно структурно добре развито образование. Затова в нашата управленска програма е предвидено да се заделят 5% за образование и 3% за иновативни дейности“, каза още Анчев.

 

Напишете коментар
Коментари: 6
1 ВИК 20:53, 13 мар 21

Най добрите предложения за решаване на проблемите са предложени от Рерубликанци.Гласуваме за тях !

2 Жаки 20:59, 13 мар 21

Така е защото разбирате от политика, управление и мислите за страната!

3 BoLeto 22:30, 13 мар 21

Добрата управленска програма и амбициозни хора, това е пътят към промяната. Успех!

4 Тонката 15:27, 14 мар 21

Вие просто, сте най -добрите!

5 Божидар 10:47, 15 мар 21

Много добра програма по секторни политики. Успех!

6 Аладин 12:55, 15 мар 21

Така си е, това е най-добрата програма, дано повече хора се запознаят с нея.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама