Жена пострада тежко след инцидент с газова бутилка

14:40, 06 ное 18 25 1223 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Седемдесетгодишна жена от Белене е пострадала след възпламеняване на газ от неизправна газова бутилка в дома й, съобщиха от полицията в Плевен. 

Инцидентът станал в понеделник. Жената е получила средна телесна повреда - около 60 процента изгаряния по главата, тялото и крайниците. Тя е транспортирана до Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен и е настанена в Университетската болница "Д-р Георги Странски".

По информация на медиците състоянието й се стабилизира и няма опасност за живота й. Съдействие е оказал екип на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в Белене. 

В жилището на пострадалата са унищожени дограма и домашно имущество. По случая е уведомена Районната прокуратура в Левски.

От полицията вчера съобщиха и за друг инцидент, при който при изтичане на газ са пострадали съпрузи в дома им в плевенското село Козар Белене. Установено бе, че газ е изтекъл в банята, където е имало бойлер и газова бутилка. По данни от полицията за живота на пострадалите - 70-годишен мъж и 65-годишна жена, е имало опасност и те са транспортирани в болница "Пирогов" в София. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама