Кметът на Плевен обяви, че се кандидатира за втори мандат чрез Инициативен комитет

14:06, 06 сеп 19 25 2907 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметът на Община Плевен Георг Спартански обяви, че се кандидатира за втори управленски мандат чрез гражданска подписка и инициативен комитет, предаде БТА.

Не обичам думата независим - ще бъда зависим от волята на моите избиратели, уточни той. Изявлението си Спартански направи пред надписа "Плевен Pleven" в центъра, до Водната каскада, и подчерта, че това са буквите, които символизират отношението му към града и девиза, с който е работил и ще работи "Със сърце за Плевен, и с Плевен в сърцето".

Спартански каза, че със своя екип е изпълнил "голям обем работа". Заложили са проекти и за следващия мандат, които искат да доведат до успешен край. 

Според него няма значение от кои партии ще бъдат избраните съветници в новия Общински съвет, но те ще бъде важно да работят за развитието на Плевен. По думите му той ще управлява, както досега "публично, прозрачно и в диалог с гражданите".

На обявяването на кандидатурата имаше представители на ръководствата на десни и дясно-центристки партии, на сегашния управленски екип на общината, както и граждани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама