От днес до 16 май се провежда второто издание на кулинарния фест "Вкусът на Пловдив". Тази година той ще премине под мотото "Заедно".
В него ще се включат над 30 участника. Тази година акцентът е върху най-известните, обичани и популярни пловдивски топ-готвачи от ресторантите "Хемингуей", "Рафи", "Мемори, "Одеон", "Южен полъх", "Ноте Ди Вино", "Сол и пипер" и др, които ще правят целодневни презентации.
Част от кулинарното издание ще бъде и фермерският пазар, участие ще вземат и ученици от ОУ "Йордан Йовков" в Пловдив.
Официалното откриване на събитието ще бъде от 12:30 часа на 14 май (понеделник) на пл. "Римски стадион", пред Туристическия информационен център.
В програмата на откриването ще участват Фолклорен ансамбъл "Тракия" и млади музикални таланти от Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери”.
Вкусът на Пловдив се организира от Сдружение на ресторантьорите и хотелиерите "Тракия", Община Пловдив и Регионална занаятчийска камара - Пловдив.
Добави коментар