Ищар празнува 20 години на сцена с концерт в Пловдив

20:40, 20 ное 18 / Любопитно 25 974 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С концерт, единствено в Пловдив, на 24 ноември в зала С.И.Л.А., израелската певица Ети Зах, известна като Ищар, ще отбележи 20 години на сцена, съобщиха организаторите. Според тях пловдивчани и гостите на града ще имат възможност да се насладят на едно уникално по рода си шоу с много изненади. За част от програмата си Ищар споделя в интервю, разпространено до медиите, като това, че е включила и българска песен, която ще изпее в дует с известна българска звезда. Репертоарът й за Пловдив включва съвсем нови песни, както и от стари нейни албуми. 

Ищар е родена на 10 ноември 1968 г. в Кирият Ата, Израел с родители майка египтянка и баща мароканец, като и двамата били евреи. Тя говори и пее на арабски, иврит, френски, испански, български, руски и английски, както и марокански. Кариерата си на певица започва на 14 години и пее дори по време на службата си в Израелските отбранителни сили. Избира името Ищар, което означава месопотамска богиня на любовта и войната. След едно гостуване във Франция, тя решава да заживее там. 

В Пловдив Ищар ще дойде с цялото си семейство, сред които и двете й деца. Дъщеря й свири на барабани и певицата все още не е решила дали ще се качи на сцената с нея. Ищар е споделила, че в концерта ще участва и феноменална двойка танцьори от Тел Авив и експерти по визуални ефекти, ще има LED екран, на който "ще минат"нейните спомени и хубави песни. По отношение на тоалетите певицата е подчертала, че ще бъде с нови дрехи, които сама проектира, но допълва, че в гардероба си има и на други дизайнери, които комбинира с нещо лично. Харесвам комбинацията по принципи и го правя и в музиката, като комбинирам модерното, чувственото и очарователното, допълва Ищар.

Ищар е добавила, че практикува йога, а за енергия приема банан и мед, като подчертава, че преди концерт не се храни, а преди излизане на сцена не говори много, за да пази гласа си. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама