Учителката, обвинена в тормоз над дете: Не съм го карала да мие тоалетни

09:24, 07 ное 19 25 2007 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Помощник-възпитателката от пловдивската детска градина „Мир”, обвинена, че е принуждавала 5-годишно дете да мие тоалетни, отрече тези твърдения.

Стефка Табакова категорично заяви пред Нова телевизия, че не е използвала подобни методи за наказание на момченцето, както твърдят неговите родители в жалба до отговорните институции.

Нов случай на агресия срещу дете в детска градина в Пловдив

Родители на деца, посещаващи детското заведение, се събраха на демонстрация в подкрепа на Табакова. Те заявиха, че жената се грижи добре за децата им, а случая се използва с користни цели от назначената наскоро директорка. Целта й била да направи чистка на персонала, твърдят родителите.

Според бащата на малкия Любчо, възпитателката не му позволява и да яде следобедната закуска заедно с останалите деца от групата. И допълват, че преди около месец възпитателката на другата трета група напуснала принудително.

„Никога не съм лишавала дете от храна”, категорична е Табакова. Тя споделя още, че в момента е в отпуск, след като била принудена от директорката да подаде молба за такъв. Шефката й дори отказала да покаже жалбата от родителите на Любчо.

Вече тече и подписка в подкрепа на персонала на детската градина. Общината започна и цялостна проверка, резултатите от която ще бъдат обявени следващата седмица.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама