Благотворителен концерт в памет на Виктория Маринова ще има в Русе

15:00, 25 ное 18 25 2039 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Голям благотворителен концерт в памет на убитата Виктория Маринова ще се състои на 2 декември в зала "Арена Монбат" - Русе. Това съобщиха организаторите от фондация "Направи добро за непознат", създадена в памет на Маринова.

В концерта ще участват Георги Христов, Дичо, Крисия, Силвия и Теди Кацарови, Пресияна и Мирела Димитрови, Хилда Казасян, Орлин Павлов, DEEP ZONE Project, ПоПоКАТЕ5Л. Водещи ще бъдат Боряна Баташова и Руслан Мъйнов.

"Събраните средства ще бъдат използвани за благотворителни кампании на фондацията - каузи, които Виктория Маринова, наградена посмъртно от Съюза на българските журналисти за гражданска доблест, не успя да завърши, но ние заедно ще успеем", заявяват от фондацията.
Организаторите са подготвили специални сертификати за дарение, които ще бъдат връчвани веднага на дарителите.

От фондацията информират, че по време на Коледните и Новогодишни празници ще бъде подредена изложба с рисунки - "Картички на доброто", сътворени от деца от различни градове в България. Те ще могат да бъдат закупени от посетителите на експозицията, като средствата ще се използват за благотворителни цели.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама