Нинова: Когато Караянчева получи одобрението на над два милиона българи, тогава да коментира президента

15:10, 31 авг 19 / Политика 25 1546 Topnovini
1

''Когато Караянчева получи одобрението на над два милиона българи, тогава да коментира президента'', това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в Русе в отговор на въпрос как ще коментира думите на Цвета Караянчева, че Румен Радев е неин беквокал, съобщиха от пресцентъра на партията.

Цвета Караянчева: Скоро ще бъде готова платформата на ГЕРБ за местния вот

„Всеки има право на мнение. Въпросът е колко тежи то. Нека Цвета Караянчева, Бойко Борисов или който искате от ГЕРБ, се яви на пряк, мажоритарен избор пред народа. Ако получат подкрепата на 2 063 032 българи, колкото получи президентът Радев, да ги коментират. Сега просто ще е загуба на време”, коментира Нинова.

Корнелия Нинова: Политиката е до време, семейството завинаги

Тя заяви, че друго я е разтревожило повече от изказването на Караянчева вчера и от това на Борисов днес.

„Какво младо поколение българи искаме? Те говорят пред младежите на ГЕРБ срещу президента, срещу лидера на опозицията, нахъсват ги с агресия и отрицание и нито дума за образование на младите, за заетост, за младите семейства и децата. Обръщам се към тези млади хора - вие сте избрали да членувате в партия ГЕРБ. Това е ваше право. Вие сте свободни хора. Но мислете как да се решат проблемите на вашето поколение. Ето, ние сме в Русе. Стоя до Пенчо Милков - ваш набор, умен, честен, енергичен, кандидатът ни за кмет. И не обсъждаме нито Караянчева, нито Борисов. Чертаем планове как Русе да стане икономически център на северозапада и неговите три деца, и на русенци децата да живеят тук добре ”, каза още Нинова. 

Депутатът от БСП Пенчо Милков влиза в битката за кмет на Русе

Попитана за разцеплението на ГЕРБ в Русе, Нинова заяви: “Техните проблеми са си тяхна работа. В други партии не се месим. Борисов да се оправя”.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани