Нинова: Когато Караянчева получи одобрението на над два милиона българи, тогава да коментира президента

15:10, 31 авг 19 / Политика 25 2640 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

''Когато Караянчева получи одобрението на над два милиона българи, тогава да коментира президента'', това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в Русе в отговор на въпрос как ще коментира думите на Цвета Караянчева, че Румен Радев е неин беквокал, съобщиха от пресцентъра на партията.

Цвета Караянчева: Скоро ще бъде готова платформата на ГЕРБ за местния вот

„Всеки има право на мнение. Въпросът е колко тежи то. Нека Цвета Караянчева, Бойко Борисов или който искате от ГЕРБ, се яви на пряк, мажоритарен избор пред народа. Ако получат подкрепата на 2 063 032 българи, колкото получи президентът Радев, да ги коментират. Сега просто ще е загуба на време”, коментира Нинова.

Корнелия Нинова: Политиката е до време, семейството завинаги

Тя заяви, че друго я е разтревожило повече от изказването на Караянчева вчера и от това на Борисов днес.

„Какво младо поколение българи искаме? Те говорят пред младежите на ГЕРБ срещу президента, срещу лидера на опозицията, нахъсват ги с агресия и отрицание и нито дума за образование на младите, за заетост, за младите семейства и децата. Обръщам се към тези млади хора - вие сте избрали да членувате в партия ГЕРБ. Това е ваше право. Вие сте свободни хора. Но мислете как да се решат проблемите на вашето поколение. Ето, ние сме в Русе. Стоя до Пенчо Милков - ваш набор, умен, честен, енергичен, кандидатът ни за кмет. И не обсъждаме нито Караянчева, нито Борисов. Чертаем планове как Русе да стане икономически център на северозапада и неговите три деца, и на русенци децата да живеят тук добре ”, каза още Нинова. 

Депутатът от БСП Пенчо Милков влиза в битката за кмет на Русе

Попитана за разцеплението на ГЕРБ в Русе, Нинова заяви: “Техните проблеми са си тяхна работа. В други партии не се месим. Борисов да се оправя”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама