Мъж уби приятелката си след скандал в Шумен

14:16, 28 юли 20 25 2522 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

31-годишен мъж е убил приятелката си от ревност в Шумен, предаде БГНЕС. 45-годишната жена е загубила живота си след жесток побой в гора близо до кв. "Дивдядово". Сигналът за смъртта е подал извършителят, като първоначално обявил, че жената е пострадала след като паднала по време на разходка.

Мъжът и жертвата са имали и предишни скандали, при които нерядко се стигало до бой. В съботната нощ, след като пили алкохол, давамата излезли на разходка в близката гора.

"По негови думи – тя е падала, ставала и така са получени нараняванията. Прибрали се в дома си и на сутринта, след като той е забелязал, че тя не може да стане – извикал медицинска помощ. Това е неговата първоначална версия. При извършения оглед е установено, че жената има множество травматични увреждания – счупени ребра – охлузвания по крайниците, тялото, по главата", съобщи ст. шефът на ОДМВР - Шумен комисар Ялчън Расим, цитиран от БНР.

По-късно мъжът признал, че по време на разходката между тях е възникнал скандал, който прераснал в побой. Срещу него е повдигнато обвинение за умишлено убийство, извършено в условията на домашно насилие по начин особено мъчителен начин и с особена жестокост. Каква е причината? – Ревност! Има много рани от различен по вид характер – порезни, от влачене, от ритане, от удари с юмруци", допълни ст. ком. Расим.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа. Уважено е искането на Окръжна прокуратура- Шумен за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“. Разследването продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама