Шофьорът, който наби пешеходец в Сливен, е криминално проявен

10:30, 07 ное 18 25 1507 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шофьорът, който наби и счупи носа на пешеходец в Сливен, след спор за предимство на пешеходна пътека  е криминално проявен, съобщиха от полицията. 

„Материалите вече са докладвани на Районна прокуратура за вземане на отношение, “ каза директорът на Районното полицейско управление старши инспектор Димитър Кикьов. Битият 18-годишен младеж е оставен за лечение в болницата.

Преди да слезе от джипът си, за да набие младежа, с който се е скарал минути преди това, агресивният шофьор, отново на пешеходна пътека е щял да помете майка с дете, каза главен инспектор Кикьов. Той коментира, че шофьорът е известен на полицията, криминално проявен е по линия на кражби. След инцидента е  задържан в кв. „Комлука“. 

Жената, която заедно с детето си се е разминала от удар с джипа коментира, агресивното поведение на мъжа." С ритници, с блъскане , с юмруци, блъскаше го по капака на колата и вече момчето, нали, викаше за помощ , намесиха се и други хора. Просто съм възмутена. В шок съм, че това нещо се случва."

За втория инцидент на шофьора му е съставен акт, а за побоя е образувано досъдебно производство. Очаква се прокуратурата да вземе отношение и по двата случая.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама