Намериха отрова на детска площадка в Сливен

16:10, 08 апр 19 25 1609 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Смъртоносна отрова на детска площадка в Сливен. Неизвестен засега извършител е хвърлил храна, напоена с отрова между жилищните блокове. Починал е домашен любимец.

Квартал "Даме Груев" е един от най-големите в Сливен. Точно зад площадката, където е хвърлена отровата, се намира игрище, а мястото е любимо на много семейства с деца. Затова хората от квартала са притеснени и се опасяват, че след смъртта на домашни любимци от отровата може да пострада и дете.

В петък Христина Кутрева дошла с кучето си Лиза на детската площадка в квартала. Животното намерило парче колбас и го изяло. Малко след това започнало да трепери.

Кучето е откарано при ветеринар, но умира след броени минути. Лекарят потвърдил, че става дума за бързодействаща отрова. След инцидента открили още отровена храна на площадката.

Родителите са шокирани и притеснени. Хората в квартала твърдят, че за последния месец там са отровени и други животни. От полицията казаха пред bTV, че работят по случая. Ако извършителят бъде задържан, може да получи до три години затвор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама