Стартира допитване за Военния стадион в Сливен

10:00, 28 юни 21 25 3448 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Община Сливен стартира анкета с въпрос „Бази на какви видове спорт могат да се изградят на свободните терени в обхвата на Военния стадион, извън игрището за футбол?“.

Общественото допитване е във връзка с идея на кмета Стефан Радев да се проведе конкурс за идеен архитектурен проект за обновяване на съоръжението и превръщането му в привлекателно място за спорт в града.

Резултатите от анкетата ще бъдат обобщени и ще се имат предвид при изготвянето на проекта. Целта е да се проучи общественото мнение за необходимостта от нови спортни съоръжения, които да бъдат включени към Военния стадион предимно за спортове, към които има интерес и не разполагат с база.

На вниманието на гражданите се предлагат няколко варианта, с възможност за маркиране на три отговора, като е предвидена и опция „други“, съобщават от общината.

Анкетата ще бъде активна до 24 юли и може да бъде достигната от тук.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама