Второ издание на фестивала „American MUSCLE Fest“

11:35, 04 юни 22 25 3206 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Този уикенд се провежда второто издание „American MUSCLE Fest“. Фестивалът се организира от автомобилен клуб „Форд Мустанг България” и тази година ще се е в два дни - 4 и 5 юни 2022 г., „Летище Бършен“ – гр. Сливен.  

 „American MUSCLE Fest“ е хоби събитие, което събира на едно място американски ентусиасти от цялата страна и съседните държави. Фестивалът е дългоочакван от всички собственици и фенове на автомобилите, олицетворение на американския свободен дух. Събитието традиционно събира собствениците на стотици редки и екзотични американски автомобили, мотори, пикапи, джипове и др. от всички епохи, някои от които - уникални за България и Европа!

American MUSCLE FEST ще вдигне духа на феновете на автомобилите

Фестивалът е известен като любителското автомобилно събитие с най-висока посещаемост в България, като на първото му издание през 2021 г. публиката надхвърли 10 000 зрители, а американските возила на участници бяха над 700 – всяка една от които заслужаваше вниманието на публиката.

Програмата в двата дни ще бъде разнообразна и атрактивна, ще включва любителски ДРАГ сесии, DJ парти, „бърнаут“, надпревара за най-шумен автомобил и много други атракции. Въпреки че събитието е любителско и състезанията ще бъдат за удоволствие, организаторите са подсигурили професионална измервателна техника за ДРАГ. Водещ на фестивала е Момчил Манчев, а кметът на град Сливен г-н Стефан Радев дава старт на състезателната програма.

Организаторите на American FEST Станислав Попов и Тихомир Младенов изразиха благодарности към местната общественост за оказаната подкрепа в лицето на Община Сливен” автомобилен клуб „Скорпион” и местния бизнес.

За тези посетители, които ще бъдат с различни коли от американските, ще бъдат подсигурени паркоместа на летищния комплекс, но извън фестивалната зона.

Билети за събитието може закупите от този линк.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама